کدنویسی اختصاصی یا وردپرس؟

کدنویسی اختصاصی یا وردپرس؟

سلام دوستان با یک مقاله کاربردی دیگر در خدمت شما هستیم و در این مقاله قصد داریم تا یک بحث مهم که برای بسیاری از افراد به وجود می آید را پاسخ دهیم. ممکن است برای شما دوستان سوال باشد که کدنویسی اختصاصی یا وردپرس؟ اصلا چه دلیلی دارد از وردپرس یا بالعکس از کدنویسی اختصاصی استفاده کنیم؟ در این مقاله به صورت کامل و شفاف این موضوع را بیان میکنیم.

وردپرس را بیشتر بشناسید

کدنویسی اختصاصی یا وردپرس

 

قبل از پاسخ به سوال کدنویسی اختصاصی یا وردپرس ابتدا با وردپرس آشنا می شویم. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا(CMS) است که امکان ساخت هر نوع وبسایت اعم از آموزشی،خبری،فروشگاهی را به کاربران ارائه میکند. سادگی وردپرس یکی از مهم ترین دلایلی است که بسیاری از افراد برای طراحی سایت این گزینه را پیش رو دارند.

بسیاری از سیستم های مدیریت محتوای دیگر مثل دیتالایف انجین،جوملا و… با وردپرس رقابت میکنند اما به جرئت میتوان گفت که هیچ کدام از آنها به امکانات وردپرس نمیرسند چرا که وردپرس یک جامعه پشتیبانی بزرگ دارد و ضعف پشتیبانی خود را تا حد بسیار زیادی برطرف کرده است. همچنین تعداد آموزش های این سیستم مدیریت محتوا نسبت به چند سال پیش رشد بسیار زیادی داشته است.

 

مزایای وردپرس

 

سایت های ساخته شده با وردپرس مزایای زیادی را به همراه دارند. یکی از این مزایا مدیریت ساده و جامع وردپرس است و بسیاری از افراد ترجیح میدهند به جای دردسر های کدنویسی و پرداخت هزینه به برنامه نویس در مدت زمان کمتری وبسایت فروشگاهی خود را راه اندازی کنند. در ادامه شما را با مزایای وردپرس آشنا میکنیم:

 

سادگی و راحتی استفاده

استفاده از وردپرس بسیار آسان است به گونه ای که شما با خواندن مقالات آموزشی وردپرس و گذراندن دوره های وردپرسی میتوانید به راحتی کار با وردپرس را یاد بگیرید. سفارشی سازی ظاهر سایت،افزودن امکانات دلخواه به سایت از جمله مزایای بزرگ وردپرس هستند.

آسان بودن مدیریت محتوا

در طراحی سایت با وردپرس میتوانید به راحتی محتواهای خود اعم از ویدیویی،صوتی،متنی را به راحتی مدیریت کنید و بدون هیچ کار سختی وبسایت خود را مدیریت کنید.

سرعت بالا در راه اندازی

وردپرس نسبت به کدنویسی اختصاصی از نظر زمان مورد نیاز برای راه اندازی بسیار به صرفه تر است. ابزار لازم برای طراحی سایت شما فقط یک دامنه و هاست است. با یک دامنه com در کمتر از 10ساعت وبسایت خود را راه اندازی کنید اما این مدت زمان برای دامنه های IR متفاوت است چرا که می بایست احراز هویت انجام شود.

با خرید دوره آموزش حرفه ای طراحی سایت با وردپرس به راحتی وردپرس را در کمتر از شش ماه یاد بگیرید!😍🎯

انعطاف پذیری بالای وردپرس

برای وردپرس پلاگین ها و قالب های بسیاری زیادی منتشر شده است که با استفاده از آن ها میتوانید از یک سایت قدرتمند بهره مند شوید. همچنین خودتان میتوانید به صورت اختصاصی قالب و افزونه بنویسید و از آن در وردپرس استفاده کنید.

 

جامعه پشتیبانی بزرگ

کدنویسی اختصاصی یا وردپرس

همواره یکی از ضعف های وردپرس نداشتن پشتیبانی بود اما خوشبختانه وردپرس نسبت به اوایل انتشار از نظر پیشرفت بسیار بسیار بزرگ تر شده است و به دلیل متن باز(Open Source) بودن آن افراد بسیاری میتوانند در توسعه وردپرس شرکت داشته باشند. همچنین وبسایت بسیاری اقدام به انتشار دوره های آموزشی وردپرس کرده اند. گروه های تلگرامی فارسی، بخش پشتیبانی سایت رسمی وردپرس فقط تعداد کوچکی از جامعه پشتیبانی بزرگ وردپرس را نشان میدهد.

 

معایب وبسایت های وردپرسی

همان گونه که وردپرس مزایای بسیاری دارد معایبی هم دارد و این معایب ممکن است باعث شوند که شما نتوانید آن چه را در نظر دارید پیاده سازی کنید . به هر حال در نظر گرفتن این معایب هم بد نیست در این جا فقط به دو عیب اشاره میکنیم:

 

هسته سنگین وردپرس:

متاسفانه همواره یکی از معضلات استفاده از وردپرس هسته سنگین وردپرس است که باعث فشار زیاد به سرور و یا هاست می شود و این موجب کم شدن سرعت وبسایت شما می شود. اگر شما دقت کرده باشید هیچ گاه در وبسایت های مهم مانند وبسایت های دولتی از وردپرس استفاده نمی شود.چرا که تعداد زیاد کاربران موجب کندی سایت و از دسترس خارج شدن می شود. در چنین شرایطی است که باز سوال اول برای شما پیش می آید کدنویسی اختصاصی یا وردپرس؟

امنیت وردپرس:

کدنویسی اختصاصی یا وردپرس؟

 

یکی دیگر از معضلات وردپرس امنیت آن است که البته نسبت به قبل رشد بهتری را تجربه کرده است. البته باید این را در نظر گرفت که امنیت موضوعی 100درصدی نیست و حتی وبسایت های کدنویسی شده از دست هکرها در امان نیستند و هکر ها از روش هایی مانند بروت فورث،سر ریز بافر، حملات DDos و… برای از دسترس خارج کردن وبسایت استفاده میکنند. استفاده از افزونه های امنیتی مانند وردفنس،عدم دسترسی دایرکتوری به کاربران،عدم ذخیره رمزهای مدیر سایت در مرورگر و… راهکارهای ساده ای هستند که میتوانند امنیت وبسایت شما را تامین کنند.

کدنویسی اختصاصی یا وردپرس؟

شما با استفاده از کدنویسی اختصاصی میتوانید هر امکانی را که دوست دارید اضافه کنید و فشار زیادی بر روی سرور نیست چرا که فقط امکانات مد نظر خود را پیاده میکنید در حالی که در وردپرس چندین و چند افزونه می بایست در یک صفحه اجرا شوند و این موجب کاهش سرعت سایت می شود.امکان هک شدن وبسایت های اختصاصی نسبت به وبسایت های وردپرسی بسیار کمتر است. با افزایش بازدید از سایت با مشکل خاصی مواجه نمی شوید. اما از سویی دیگر پرداخت هزینه به برنامه نویس یکی از معضلات بزرگ کدنویسی اختصاصی است که می بایست قبل از طراحی وبسایت در خصوص آن تصمیم گیری انجام داده باشید

 

نتیجه گیری

طراحی وبسایت با کدنویسی اختصاصی یا وردپرس به شخص شما بستگی دارد.چنانچه میخواهید هر چه سریع تر فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی کنید و کسب و کار کوچکی دارید پیشنهاد ما به شما وردپرس است اما اگر مطمئن هستید که کسب و کار شما در آینده گسترش بیشتری پیدا خواهد کرد پس بهتر است از روش کدنویسی اختصاصی استفاده کنید تا در آینده با مشکل مواجه نشوید. البته وردپرس به دلیل متن باز بودن نیز امکان افزودن امکانات سفارشی به آن وجود دارد ولی در نهایت شما تصمیم گیرنده هستید.

از این که این مقاله را مطالعه کردید بی نهایت سپاسگذاریم😊🌸. ممنون میشویم دیدگاه خود را نسبت به این مقاله بیان کنید😊🌸

 

این پست چقدر برای شما مفید بود؟

روی ستاره ها کلیک کنید تا امتیاز شما ثبت شود

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز 0

هیچ امتیازی ثبت نشده است شما اولین نفر باشید☺

دیدگاه‌ها ۰