افزایش حجم آپلود در وردپرس
سلام دوستان با یک مقاله کاربردی دیگر در خدمت شما هستیم و در این پست میخواهیم به شما آموزش دهیم که چگونه فضای آپلود وردپرس را افزایش دهید با ما همراه باشید
افزایش حجم آپلود در وردپرس
یکی از مسائلی که برای هر مدیر سایت پیش می آید محدودیت حجم در آپلود است. به صورت پیش فرض وردپرس امکان بارگذاری فایل را تا 2مگابایت میدهد.گاهی نیز هاستینگ شما به صورت پیش فرض مقدار پیش فرض را انتخاب کرده اما این مقدار بسیار کم است تصور کنید شما قصد نصب یک افزونه 7مگابایتی دارید پس در چنین حالتی نمی توانید از قسمت پیشخوان وردپرس اقدام کنید و می بایست از طریق هاست انجام دهید اما مسیر رفتن به پنل هاست دشوارتر است .
در این پست افزایش حجم آپلود در وردپرس را به شما آموزش خواهیم داد.
افزایش حجم آپلود با php.ini
یکی از روش ها ویرایش فایل php.ini است. برای ویرایش این فایل می بایستی از سمت سرور امکان دسترسی به فایل را داشته باشید.اگر به این فایل دسترسی نداشتید می بایست آن را در مسیر public_html ایجاد کنید. پس از آنکه این فایل را ایجاد کردید کد زیر را در آن قرار دهید:
upload_max_filesize = 512M
post_max_size = 512M
max_execution_time = 300
در قسمت upload_max_filesize اینجا 512مگابایت انتخاب شده است میتوانید این فضا را به دلخواه تغییر دهید توجه داشته باشید به عنوان مثال اگر 1گیگابایت فضا لازم دارید عدد 1024M را وارد کنید( هر 1024مگابایت=1گیگابایت)
افزایش حجم آپلود در وردپرس با function.php
یکی دیگر از راه های افزایش فضای آپلود در وردپرس ویرایش فایل function.php است. برای ویرایش این فایل می بایست وارد File Manager هاست خود شده و در مسیر: public_html/wp-content/themes/ و سپس پوشه قالب نصب شده روی سایت را پیدا کنید و بر روی فایل function.phpکلیک راست و گزینه Edit را انتخاب کنید و سپس کد زیر را در آن وارد کنید:
@
ini_set
(
'upload_max_size'
,
'512M'
);
@
ini_set
(
'post_max_size'
,
'512M'
);
@
ini_set
(
'max_execution_time'
,
'300'
);
توجه کنید که قبل از ویرایش این فایل یک نسخه پشتیبان(Backup) از آن تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل بتوانید این فایل را برگردانده و مشکل را رفع کنید
افزایش حجم آپلود در وردپرس با فایل htaccess
یکی از روش هایی که معمولا نسبت به بقیه بهتر جوابگو است ویرایش فایل htaccess است که کمک بسیاری به شما میکند. توجه داشته باشید که اگر شما یک بار پیوند های یکتا را به روز کنید تمامی اطلاعاتی که در داخل این فایل وارد کرده بودید کاملا پاک خواهند شد و دوباره باید آن را ویرایش کنید.
معمولا این فایل در هاست وجود دارد اما پنهان است. یا این که وجو ندارد و می بایست یک فایل به همین نام ایجاد کنید. اما اگر این فایل پنهان بود این مسیر را دنبال کنید:
وارد قسمت public_html شوید و روی آیکنSettings(چرخ دنده) کلیک کنید و تیک گزینه Show Hidden Files را بزنید:
سپس کد زیر را وارد کنید:
php_value upload_max_filesize 512M
php_value post_max_size 512M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300