انواع آیکون ها و معرفی 6 سایت دانلود آیکون رایگان

هر جایی که سرک بکشید اثری از آیکن ها پیدا میکنید،پوسترهای تبلیغاتی،اپلیکیشن موبایل،وبسایت ها،بروشورها و… فقط اندک ذره ای از کاربرد آیکون ها(Icon) ها است. ما در فارسی به آیکن نقشک میگوییم که مصوب فرهنگستان فارسی است.

تصور کنید آیکن ها وجود نداشته باشند. شما از کجا متوجه خواهید شد که عملکرد یک گزینه چیست؟ فرض کنید وارد اپلیکیشن آپ برای پرداخت قبض خود شده اید چگونه متوجه میشوید که کاربرد هر بخش چیست؟ پس این موضوع اهمیت وجود آیکون ها در دنیای طراحی را میرساند.

اما آیکون ها هم به دسته بندی های مختلفی تقسیم می شوند و میتوانیم با توجه به نیاز و سبک طراحی که استفاده میکنیم،آیکون های مد نظر خود را انتخاب کنیم. در ادامه به معرفی انواع آیکون ها و سپس معرفی 6 سایت دانلود آیکون رایگان خواهیم پرداخت.

دسته بندی آیکون ها

آیکن ها با توجه به نوع کاربرد دسته بندی های مختلفی دارند که در ادامه به این موضوع اشاره خواهیم کرد

آیکون Interactive:

این نوع از آیکون های برای تعامل(Interactive) طراحی شده اندو قابل کلیک شدن می باشند ومعمولا برای توضیح دادن یک ویژگی است

به عنوان مثال این آیکون به اشتراک گذاری اشاره میکند که کاربر میتواند با کلیک بر روی دکمه مطلب را اشتراک گذاری کند.

آیکون Decorative

ازاین نوع آیکون ها برای زیبایی و تزئین استفاده میشود.

آیکون Application:

معمولا ِآیکون شبکه های اجتماعی در فوتر قرار میگیرند. اگر قصد دارید تا از آیکن شبکه های اجتماعی یا پیام رسان هایی مثل ایتا،بله،تلگرام استفاده کنید،این نوع از آیکون ها مناسب شما هستند.

Favicon

فاو آیکون ها دسته بندی دیگری از آیکون ها هستند که در نوار مرورگر دیده میشوند که معمولا معرف برند هستند.

انواع آیکون ها بر اساس ظاهر

آیکون های outline:

این نوع از آیکون ها فقط حاشیه خارجی دارند و بر اساس ضخامت و اندازه از یکدیگر تفکیک میشوند.

آیکون های Filled

این نوع از آیکون ها علاوه بر ضخامت و اندازه رنگ هم دارند و این دسته بندی از آیکون ها بیشترین استفاده را در بین همه آیکون ها دارند.

آیکون های Glyph

در این نوع از آیکون ها طراحی به صورت یکدست و تک رنگ است و خبری از تنوع رنگ ها نیست.همچنین خطوط در این آیکون ها معنایی ندارد:

معرفی 6 سایت دانلود آیکون رایگان

FlatIcon

یکی از مدرن ترین و بروزترین سایت های دانلود آیکون رایگان flaticon است که نزدیک به 13میلیون آیکون رایگان و غیر رایگان(Premium) را در سایت خود قرار داده است. قریب به اکثر طراحان رابط کاربری و توسعه دهندگان از این وبسایت برای دانلود آیکون استفاده میکنند.

بزرگترین مزیت فلت آیکون این است که بر اساس جستجوی شما آیکون هایی را پیشنهاد میکند.همچنین دارای یک قابلیت جالب به اسم pattern Generator است که میتوانید پترن ها یا الگوهایی را برای پس زمینه مورد نظر خود ایجاد کنید.

Icons8

این سایت نیز طیف وسیعی از آیکون هارا پوشش میدهد.یکی دیگر از امکانات به شدت کاربردی سایت icons8 وجود نرم افزار ویندوزی است که میتوانید به راحتی آن را دانلود و استفاده کنید

دانلود نرم افزار Pichon از سایت سافت 98

IconArchive

همانطور که از نام این سایت پیداست،بایگانی(Archive) بزرگی از آیکون ها است.حدود 800هزار آیکن و 2,700 مجموعه آیکون در این وبسایت وجود دارد که در انواع مختلفی از جملهglyph،outline و… دسته بندی شده است.

boxicons.com

در سایت boxicons نیز بایگانی(Archive) بزرگی از آیکون ها برای طراحی رابط کاربری و طراحی سایت است. بیش از 1500آیکون در این وبسایت وجود دارد.نکته جالب متن باز بودن این پروژه است و میتوانید از منوی وبسایت و کلیک روی گزینه Github به توسعه این پروژه متن باز (Open Source) کمک کنید.

Remixicon

Remixiconمجموعه ای از آیکون ها است که حدود 2200آیکون را در خود جای داده است که در سه فرمت PNG،SVG و فونت آیکون قابل استفااده است. این پروژه نیز متن باز است و میتوانید از آن استفاده کنید.

Glyphs

یکی از سایت های واقعا کاربردی در زمینه آیکون های سبک Glyph وبسایت glyphs.fyiاست.این وبسایت قابلیت دانلود رایگان و ویرایش دارد و میتوانید بر اساس برندتان آیکون های مد نظر را انتخاب کنید.این پروژه نیز منبع باز است و میتوانید به توسعه این پروژه کمک کنید.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم منابع رایگان دانلود آیکون را معرفی کنیم. این مقاله به مرور زمان بروزرسانی خواهد شد.اگر شما هم تجربه ای مشابه در استفاده از سایت های دانلود آیکون دارد خوشحال میشویم از طریق قسمت دیدگاه ها باما در میان بگذارید.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید