#C چیست؟ کاربردهای سی شارپ و بازار کار

#C چیست؟ کاربردهای سی شارپ و بازار کار

سلام دوستان با یک مقاله کاربردی دیگر در خدمت شما هستیم و در این مقاله قصد داریم تا در خصوص زبان برنامه نویسی#C صحبت کنیم. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

تاریخچه سی شارپ

در سال 1999میلادی شرکت سان ( سازنده زبان جاوا ) اجازه استفاده از زبان جاوا در ویندوز و پلتفرم های مایکروسافتی را داد. اما مایکروسافت برخی از قوانین را زیر پا گذاشت. یکی از عمده دلایلی که مایکروسافت تصمیم به این کار گرفت وابسته کردن زبان برنامه نویسی به سیستم عامل بود و از آنجایی که جاوا به هیچ سیستم عاملی وابسته نبود شرکت سان(Sun) نیز از مایکروسافت شکایت کرد و به همین خاطر مایکروسافت مجبور شد تا زبان برنامه نویسی دیگری را ارائه دهد. در سال 1999 آندرس هلزبرگ گروهی را برای ساخت زبان برنامه نویسی جدید تشکیل داد. ابتدا قبل از این که نام سی شارپ به این نام باشد، نام آن Cool بود ولی بعد در زمان انتشار نام آن به #C تغییر پیدا کرد.سی شارپ یک زبان برنامه نویسی کاملا شی گرا است. شی گرایی به این معناست که به جای نوشتن کدهای زیاد و در هم ریخته یک حالت ساختارمند داشته باشد تا نیاز به نوشتن کدهای مجدد نداشته باشد.

چرا سی شارپ؟

آسان بودن یادگیری سی شارپ

معمولا این تصور وجود دارد که یادگیری سی شارپ سخت است. دلیل این موضوع به این خاطر است که در آگهی های استخدامی معمولا شرکت ها نیاز به یک برنامه نویس سطح متوسط(Mid Level) یا برنامه نویس حرفه ای(Senior Developer) نیاز است. اما این تصور اشتباه است و یادگیری سی شارپ بسیار آسان است. معمولا به این دلیل سخت تلقی می شود که شخص تمرین به مقدار لازم ندارد و بعد از این که ویدیو آموزشی را مشاهده میکند تمرین ندارد و به همین خاطر تصور سخت بودن زبان ایجاد می شود. یادگیری سی شارپ بیشتر از آنچه تصور میشود راحت است.

محیط یکپارچه ویژوال استودیو

نرم افزار ویژوال استودیو یک محیط یکپارچه( Integrated Development Environement) است که اکنون علاوه بر زبان برنامه نویسی شارپ زبان های پایتون، سی پلاس پلاس و… را پشتیبانی میکند. عملا با استفاده از ویژوال استودیو به راحتی میتوانید با سی شارپ برنامه در پلتفرم های مختلف ایجاد کنید.

اجرای سی شارپ در لینوکس

با .NET Core میتوانید برنامه و وبسایت هایی ایجاد کنید که قابلیت اجرا روی لینوکس داشته باشد.در حال حاضر سی شارپ قابلیت چند پلتفرمی(Cross-Platform) را پشتیبانی میکند.

موقعیت های شغلی فراوان

اگر نیم نگاهی به سایت های استخدامی مثل جابینجا،جاب ویژن ، ای استخدام داشته باشید با تعداد زیادی از آگهی های مرتبط با تخصص .NET مواجه می شوید. حتی اگر در سایت های استخدامی خارجی و لینکدین هم جستجو انجام دهید موقعیت های دورکاری(Remote) نیز مواجه می شوید. فقط کافی است مهارت ها و نمونه کارهایی که دارید را در رزومه تان قرار دهید.

کاربرد های سی شارپ

برنامه نویسی وب

با فریم ورک ASP.NET Core میتوانید وبسایت های حرفه ای ایجاد کنید. سرعت وبسایت هایی که با فریم ورک ASP.NET Core ساخته شده اند بسیار زیاد می باشد و امکان ایجاد هرگونه وبسایت را به شما میدهد.

توسعه بازی(Game Development)

با سی شارپ و استفاده از موتور بازی سازی یونیتی(Unity) میتوانید بازی های دو بعدی و سه بعدی ایجاد کنید.بازی های بسیاری زیادی نیز با سی شارپ ایجاد شده است.

برنامه نویسی هوش مصنوعی(Artificial Intelligence)

اگرچه سی شارپ همچنان در این زمینه ضعف های بسیار زیادی دارد اما با استفاده از ML.NET میتوانید در زمینه هوش مصنوعی فعالیت کنید.

برنامه

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید